Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

SPDR S&P Homebuilders ETF (NYSEArca: XHB)

XHB syftar till att ge ett investeringsresultat som, före avgifter och kostnader, i stort motsvarar den totala avkastningen för ett index som härrör från homebuildingsegmentet av sammansatt index på den en amerikansk totala marknaden. I sin strävan att följa utvecklingen för S & P Homebuilders Select Industry Index, utnyttjar den här fonden en urvalsstrategi . Den investerar i allmänhet i huvudsak alla, men åtminstone 80 procent, av de totala tillgångarna i värdepapper som ingår i indexet. Indexet representerar industrigruppen bostadsbyggare i det totala marknaden indexet S & P 500.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se