Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

ProShares UltraShort 20+ Year Treasury (NYSEArca: TBT)

TBT är en inverterad ETF med hävstång. Investeringen syftar till att ge ett dagligt investeringsresultat, före avgifter och kostnader, som motsvarar två gånger inversen (-2x) av den dagliga utvecklingen i det underliggande indexet Barclays US 20+ Year Treasury Bond Index. Denna börshandlade fond placerar sitt kapital i derivat som Proshare Advisors tror har liknande dagliga egenskaper som två gånger inversen (-2x) av den dagliga avkastningen av indexet. Det underliggande indexet omfattar alla statspapper som har utfärdads av den amerikanska staten som har en löptid som överstiger 20 år, är denominerade i amerikanska dollar, har kreditbetyget investment grade, ger en fast räntekupong.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se