Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

iShares Russell 2000 Value (NYSEArca: IWN)

Denna börshandlade fond försöker replikera investeringsresultatet av Russell 2000 Value Index, som mäter utvecklingen hos small cap företag listade på den amerikanska aktiemarknaden. Denna ETF Fonden investerar i allmänhet åtminstone 90 procent av sina tillgångar i värdepapper som ingår i det underliggande indexet och i depåbevis som representerar värdepapper som ingår i det underliggande indexet. ETFen kan investera resten av sina tillgångar i vissa terminer, optioner och swap avtal, likvida medel, liksom i värdepapper som inte ingår i det underliggande indexet, men som förvaltarna tror kommer att bidra till fonden spårar det underliggande indexet.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se