Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

iShares Core FTSE 100 Dist (LSE: ISF.L)

iShares FTSE 100 är en börshandlad fond (ETF) vars syfte är att följa utvecklingen för FTSE 100 Index så nära som det möjligt. Denna ERF investerar i fysiska indexvärdepapper. FTSE 100 ger exponering mot de 100 största brittiska aktierna och indexets free float börsvärde viktas. iShares ETFer är fonder som förvaltas av Blackrock. De är transparenta, kostnadseffektiva och likvida instrument och handlas på börser som vanliga värdepapper. iShares ETFer erbjuder flexibel och enkel tillgång till ett brett utbud av marknader och tillgångsslag.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se