Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

iShares iBoxx $ High Yield Corporate Bd (NYSEArca: HYG)

Denna ETF försöker att replikera investeringsresultatet från det underliggande indexet Markit iBoxx® USD Liquid High Yield Index. Det underliggande indexet är ett regelbaserat index som består av likvida amerikanska dollar, högavkastande företagsobligationer som handlas publikt i USA, som bestäms av indexleverantören. Fonden investerar minst 90 procent av sina tillgångar i komponent värdepapper som ingår i det underliggande indexet och kan investera upp till 10 procent av sina tillgångar i vissa terminer, optioner och swapavtal, likvida medel, liksom i värdepapper som inte ingår i det underliggande indexet.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se