Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

iShares MSCI South Korea Capped (NYSEArca: EWY)

Denna ETF syftar till att replikera investeringsresultatet för MSCI Korea 25/50 Index. Denna börshandlade fond kommer alltid att investera minst 80 procent av sina tillgångar i värdepapper som ingår i dess underliggande index eller i depåbevis som representerar värdepapper i dess underliggande index. Det underliggande indexet är ett free float-justerat marknadsvärdesviktat index som innebär att ingen enskild aktie kan få en indexvikt som överstiger 25 procent i indexet. De aktier som har en kapitalvikt om fem (5) kan tillsammans inte nå en ackumulerad kapitalvikt som överstiger 50 procent av indexet. EWY är en är icke-diversifierad ETF.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se