Nasdaq
ETF Börshandlade fonder
Samtliga dessa börshandlade fonder kan handlas genom både Nordnet och Avanza.

iShares Select Dividend (NYSEArca: DVY)

Denna börshandlade fond har som mål att replikera utvecklingen av Dow Jones US Select Dividend Index, ett index som består av amerikanska aktier med en relativt hög utdelning. Denna ETF placerar i allmänhet minst 90 procent av sitt kapital i värdepapper i underliggande index och i depåbevis som representerar värdepapper underliggande index. Det underliggande indexet mäter utvecklingen för en utvald grupp av aktier emitterade av företag som har tillhandahållit relativt hög direktavkastning på ett konsekvent sätt över tiden.

Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se