Nasdaq
ETF B�rshandlade fonder

Kontakta oss

För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsering@etfsverige.se
För all övrig kontakt, maila info@etfsverige.se eller använd formuläret nedan.

ETFSverige mål och målgrupp

Att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds).

Vår målgrupp är främst privata- men även institutionella investerare med ett  intresse för information kring ETF:er.

Varför annonsera på ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige en oberoende aktör utan någon koppling till något finansiellt institut eller leverantör av varken ETF:er eller övriga finansiella tjänster. ETFSverige.se är uppbyggd på ett enkelt och användarvänlig sätt och innehåller all information en investerare behöver veta om ETF:er.

Banners

ETFSverige.se erbjuder varierade annonsmöjligheter:

Skyskrapa 120x600
Bred Skyskrapa 160x600
Vertikal banner 120x240
Leaderboard 728x90
Leaderboard 468x60
Textlänkar

Om ETFSverige.se

ETFSverige är Sveriges första innehållssajt som enbart fokuserar på det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). ETFSverige är en oberoende sajt till för alla som vill lära sig mer om ETF:er. På denna sajt presenteras samtliga ETF:er som är noterade i Norden, omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den tyska börsen XETRA samt omkring 200 av de mest likvida ETF:erna som är noterade på den amerikanska börsen NYSE (New York Stock Exchange).

Om annonsering på ETFSverige.se

ETFSverige.se:s målsättning är att vara den mest omfattande, mest besökta och användarvänliga innehållssajten i Sverige kopplat till det finansiella instrumentet ETF (Exchange Traded Funds). Sajten riktar sig främst till privata- men även institutionella investerare med ett intresse för information kring ETF:er. För att annonsera på ETFSverige.se kontakta oss på annonsera@etfsverige.se