ETFSverige
Hem » Featured, Headline

Index visar på att Bitcoin dominerar

11 mars 2018 Inga kommentarer

Index visar på att Bitcoin dominerarIndex visar på att Bitcoin dominerar

Bitcoin är den dominerande digitala valutan och minst en undersökning indikerar att det kommer att vara fallet under överskådlig framtid. Nyligen har Bitcoin Dominance Index stigit, vilket bekräftar Bitcoin dominerar bland kryptovalutorna.

Vad det här indexet gör är att bestämma Bitcoins marknadsandel jämfört med alla andra valutor i kombination. I början låg Bitcoin Dominance Index närmare 70 % eller mer, ”rapporterar BTC.com. ”Den här siffran har börjat minska över åren, och i dag sjunker den ofta under 35 procent. Sedan i fjol såg BDI inte bra ut för världens ledande kryptovaluta.

Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash och Litecoin

Efter bitcoin är de största kryptovalutorna Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash och Litecoin. Terminskontrakt på Bitcoin debuterade på CBOE i december, följt av en lansering på CME. Nasdaq överväger fortfarande att komma in i konkurrensen och starta egen handel på Bitcointerminer. Många marknadsobservatörer förväntade sig tidigare att Nasdaq skulle lansera terminer på digitala valutan i år, kanske redan under andra kvartalet.

Data visar bitcoins dominans stiger. Den senaste siffran ligger på 41,9%, vilket är ganska spektakulärt”, enligt BTC.com. ”Ingen av de andra kryptovalutorna når upp till Bitcoins vinster dessa dagar. Det är en intressant utveckling, även om det är ett prejudikat. Förra året dominerade Bitcoin de flesta diskussioner tills altcoins började skapa ett eget varumärke.

Kanske inte förvånansvärt, det ser ut som bitcoin kommer att förbli den dominerande digitala valutan, åtminstone enligt BDI. ”Bitcoin Dominance Index kommer förmodligen att fortsätta att stiga. Ethereum är fast i sidohandelns drivkraft, liksom Bitcoin Cash, XRP, NEO och några andra ”, noterar BTC.com. ”Huruvida vi kommer att se mer” stora vinster ”för Bitcoin, återstår att se. Just nu är det emellertid Bitcin som är den bästa kryptovaluta, och värd att hålla ett öga på. ”

Bitcoin

Kommentarer är avstängda.