ETFSverige
Hem » Featured

Finansiering med lån

13 november 2019 Inga kommentarer

Finansiering kan handla om allt mellan himmel och jord. Kanske behöver du pengar till att finansiera en uppstart, eller så vill du bara komma igång med det där efterlängtade renoveringsprojektet. Här får du reda på allt som är värt att veta om att låna pengar till att finansiera personliga projekt.

Vad kan man finansiera med snabblån?

I kategorin privat finansiering hittar du många olika former av finansiering. Det kan handla om allt från P2P finansiering (även kallat crowdsourcing) till banklån och privatlån. Så kallad P2P eller peer-to-peer finansiering kräver att du tar fram redovisningar med jämna mellanrum som ska skickas till alla investerare i ditt projekt. Den kanske mest självständiga formen av privat finansiering är snabblån eller nätlån. Den stora fördelen med ett snabblån är att du kan låna fritt till att finansiera dina framtidsprojekt – stora som små. Det kan handla om att du vill finansiera ett nytt bilköp, en köksrenovering, en semester eller handpenningen på en ny bostad. Kanske vill du starta ett foodtruck projekt och behöver pengar till att finansiera trucken. Ingen redovisning krävs när du lånar pengar online. Du behöver inte heller ställa någon säkerhet för lånet. Det enda som krävs är att du betalar tillbaka pengarna i tid.

Hur kan jag söka ett finansieringslån?

När vi talar om finansiering är det i huvudsak små investeringar vi hänsyftar till. En person med låg inkomst har förmodligen inte råd att ta ett större lån hos banken. Istället kan man vända sig till ett kreditbolag som erbjuder så kallade mikrolån eller snabblån för att skaffa kapital till ett projekt.

Det finns en del fördelar med att låna pengar online. Bekvämligheten att kunna skicka en ansökan direkt från datorskärmen är förstås ett stort plus. Att det går så fantastiskt snabbt att söka är en annan fördel. Och att kraven är förhållandevis låga gör att de allra flesta med en registrerad adress i Sverige kan beviljas ett snabblån. Så här går det till att söka snabblån:

  • Välj en långivare online
  • Fyll i en låneansökan på kreditföretagets hemsida
  • Skicka iväg
  • Efter bara någon minut kommer ett preliminärt svar
  • Pengarna finns på kontot nästa bankdag

Fatta rätt beslut med LoanScouter

Med LoanScouter.com kan du fatta goda ekonomiska beslut. Behöver du pengar till att finansiera ett projekt kan vi hjälpa dig med att välja rätt kreditföretag. LoanScouter är en finansiell jämförelsetjänst som ställer olika finansbolag mot varandra. Hos oss kan du söka efter låntyp, lånebelopp och ränta. All information visas på ett klart och tydligt sätt. Vi har ett transparent sätt att förhålla oss till kreditmarknaden. Det innebär i praktiken att vi endast förmedlar lån från seriösa kreditföretag som står under Finansinspektionens tillsyn. Vårt mål är att bli marknadens bästa jämförelseverktyg genom att erbjuda en smart tjänst åt dig som letar efter en snabb och säker låneprocess. Bäst av allt? Vår tjänst är helt gratis! Det krävs inte heller någon registrering för att du ska kunna ta del av alla våra finansverktyg. Sök närsomhelst, varsomhelst och hur många gånger som helst, 100% kostnadsfritt.

Kommentarer är avstängda.