ETFSverige
Hem » ETF marknaden, Featured

E*TRADE köpknappar

5 april 2010 Inga kommentarer

E*TRADE köpknapparE*TRADE köpknappar

Den 3 december 2009 sålde moderbolaget E*TRADE Financial Corporation E*TRADE Nordic till Saxo Bank. I samband med övergången till Saxo Bank kommer E*TRADE att tillfälligt att ändra handelsmöjligheterna på börserna i Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Detta kommer att gälla från och med 1 april 2010. E*TRADE köpknappar

Som ett resultat av detta kommer köpknapparna för tyska ETF:er och ETC:er (noterade på XETRA) tillfälligt tas bort från sajten.

E*TRADE kommer att byta leverantör för handel på dessa börser. Så snart som denna process är klar kan köpknapparna läggas tillbaka på ETFSverige.se. Köpknappar för ETF:er och ETC:er noterade i Norden och i USA kommer dock att ligga kvar precis som förut.

Saxo Bank är ett danskt bankaktiebolag. Verksamheten startades 1992 som ett aktie- och fondmäkleri under namnet Midas, men sedan man erhållit bankoktroj från danska myndigheter byttes namnet till Saxo Bank, efter den danske historikern och författaren Saxo Grammaticus.

Den 3 december 2009 meddelades att Saxo Bank köper den nordiska delen av den amerikanska nätmäklaren E-trades verksamhet. Denna verksamhet har därefter överlåtits till norska Netfonds. Varumärket är även känt genom cykelstallet Team Saxo Bank.

Mvh

ETFSverige.se

Kommentarer är avstängda.