ETFSverige
Hem » Börsen, ETF marknaden, ETF:er, Featured, Flöden och utveckling, Headline

Bara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhet

28 juli 2015 Inga kommentarer

Bara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhetBara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhet

Bara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhet Orden är inte våra egna, de yttrades av Jim Cramer från Thestreet.com som ordagrant sade Only a ’Fool’ Would Bet Against Cyber Security Right Now efter det att aktierna i Fortinet (FTNT) rusade med mer än tolv procent efter det att bolaget i förra veckan släppte sin rapport. Fortinet inte bara uppnåde förväntningarna utan slog dem med råge samtidigt som ledningen för Fortinet höjde prognoserna för det innevarande kvartalet vilket verkligen bevisar att bara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhet

Jim Cramer kommenterade den höga omsättningen för detta IT-säkerhetsföretag, och sade att de analytiker som nedgraderade Fortinet innan rapporten hade gjort ett enormt misstag. Cramer fortsatte med att säga att cybersäkerhetsbranschen fortfarande befinner sig i sin linda, och att aktier i IT-säkerhetsföretag som Fortinet, FireEye, Palo Alto Networks och CyberArk Software kommer att fortsätta stiga.

Det är tyvärr så att företag måste öka sina kostnader för cybersäkerhet för att på detta sätt skydda sig mot kostsamma och skadliga intrång som görs av hackare.

Bara en dåre väljer att stå utanför cybersäkerhet och för den som är osäker på vilket eller vilka företag som kommer att leda utvecklingen finns det två börshandlade fonder att titta närmare på, PureFunds ISE Cyber Security ETF (NYSEArca: HACK) och First Trust NASDAQ CEA Cybersecurity ETF (NasdaqGM: CIBR)

Kommentarer är avstängda.