ETFSverige
Hem » Börsen, ETF marknaden, ETF:er, Featured, Flöden och utveckling, Headline

Ännu en ETF-leverantör listar sina produkter på Nasdaq

13 januari 2015 Inga kommentarer

First Trust TUSA ETF Ännu en ETF-leverantör listar sina produkter på NasdaqÄnnu en ETF-leverantör listar sina produkter på Nasdaq

Ännu en ETF-leverantör listar sina produkter på Nasdaq First Trust Total US Market AlphaDEX ETF (NasdaqGM: TUSA) är inte en ny börshandlad fond, men det är en ETF som kommer i en helt ny skepnad. I fredag blev TUSA, tidigare känd som First Trust Value Line Index Fund (NYSE: FVI), First Trust Total US Market AlphaDEX ETF samtidigt som denna börshandlade fond började handlas på Nasdaq, från att tidigare ha handlats på NYSE.

Samtidigt kom denna ETF att följa och replikera utvecklingen av Nasdaq AlphaDEX Total US Market Index, ett index som är framtaget och utvecklat för att objektivt identifiera och välja aktier, inklusive large-cap, mid-cap och small-cap bolag, som uppvisar tillväxt och värdefaktorer och verkar ha störst potential för värdestegring. Det är en modifierat likaviktat dollarindex som består av amerikanska börsnoterade värdepapper i företag med värdestegringspotential.

Kommentarer är avstängda.